Do 80 min
Čo budete potrebovať
SUROVINA | MNOŽSTVO |
---|---|
žltá fazuľa | 150 g |
bravčové pliecko nakrájané na kocky | 80 g |
repkový olej | 1 lyžice |
malá cibuľa, štipka soli | 1 |
korenie: sladká paprika, štipka pálivej papriky, čierne korenie, pažítka | |
maizeny | 7 g |
Ako na to?
Očistené fazuľové struky uvaríme v osolenej vode domäkka, prepláchneme studenou vodou a nakrájame. Na oleji speníme cibuľku, pridáme nakrájané mäso, necháme zatiahnuť, osolíme, prisypeme korenie, zalejeme vývarom a dusíme. Keď bude mäso mäkké, zložíme pokrievku a zahustíme maizenou rozmiešanou vo vode. Nakoniec pridáme fazuľky a všetko premiešame, prehrejeme a podávame. Tip: Vhodným Vhodným príkrmom sú zemiaky. Namiesto maizeny môžete použiť Solamyl Žlté fazuľky môžete zameniť za zelené. Vhodné sú aj mrazené. jsou brambory. Místo maizeny můžete použít solamyl. Žluté fazolky můžete zaměnit za zelené. Vhodné jsou i mražené.
DIÉTA pri chronickej chorobe obličiek