Informační ledvina

Nalaďte sa
Recepty

Do 60 min

Bravčové na čiernom korení

Nutričné hodnoty

  • Energia 406,6 kcal
  • Bielkoviny 12,7 g
  • P (fosfor) 11,4 mg
  • K (draslík) 30,8 mg
  • Na (sodík) 43,5 mg

Čo budete potrebovať

SUROVINAMNOŽSTVO
stredne tučné bravčové mäso80 g
cibuľa15 g
olej15 g
zemiakový škrob7 g
voda alebo zeleninový vývar
mleté čierne korenie2 kuličky
soľ

Ako na to?

Na oleji speníme cibuľku a opečieme do ružova. K základu pridáme mäso a opečieme po oboch stranách. Mäso podlejeme vodou, pridáme korenie a dusíme do mäkka. Šťavu zahustíme zemiakovým škrobom. Prevaríme a podávame. Mäso môžeme podlievať zeleninovým vývarom.

DIÉTA pri chronickej chorobe obličiek