Informační ledvina

Nalaďte sa
Recepty

Do 60 min

Dalamánky

Nutričné hodnoty

  • Energia 90 kcal
  • Bielkoviny 1,8 g
  • P (fosfor) 18 mg
  • K (draslík) 86 mg
  • Na (sodík) 199 mg

Čo budete potrebovať

SUROVINAMNOŽSTVO
pšeničná múka, hladká100 g
nízkobielkovinová múka125 g
jemne nastrúhané zemiaky80 g
čerstvé droždie15 g
vodycca 100 ml
soľ3 g
kmín
múka na vyloženie plechu na pečenie

Ako na to?

Všetky suroviny zamiešame a vypracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť. Cesto si rozdelíme na 10 rovnakých dielov a namočenou rukou vytvarujeme vo vode bochníky. Pečieme ich na múkou vysypanom plechu v mierne vyhriatej rúre.

DIÉTA pri chronickej chorobe obličiek