Do 80 min

Čo budete potrebovať
SUROVINA | MNOŽSTVO |
---|---|
klokanieho mäsa | 450 g |
sójovej omáčky – veľmi kvalitnej | 1 lyžička |
cibule | 2 |
oleja | 50 g |
sladká paprika, štipka štipľavej papriky, majorán, štipka karí | 1 lyžica korenia |
cesnaku, soľ | 3 strúčiky |
múky | 1 lyžica |
vína | 1 lyžica |
Ako na to?
Mäso nakrájajte na kocky a naložte do zmesi korenia, oleja, sójovej omáčky. Na dvoch lyžiciach oleja speňte nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridajte mäso a duste. Podľa potreby podlejte vodou a lyžicou vína. Po zmäknutí mäsa pridajte rozotretý cesnak, zvyšné korenie a poduste. Zahustite múkou a prevarte. Zdobte krúžkami cibule a čerstvej papriky. Vhodnou prílohou je zemiaková knedľa, pečivo, bezlepkové pečivo alebo aj bezlepková knedľa.
DIÉTA pri chronickej chorobe obličiek