Do 80 min

Čo budete potrebovať
| SUROVINA | MNOŽSTVO |
|---|---|
| klokanieho mäsa | 450 g |
| sójovej omáčky – veľmi kvalitnej | 1 lyžička |
| cibule | 2 |
| oleja | 50 g |
| sladká paprika, štipka štipľavej papriky, majorán, štipka karí | 1 lyžica korenia |
| cesnaku, soľ | 3 strúčiky |
| múky | 1 lyžica |
| vína | 1 lyžica |
Ako na to?
Mäso nakrájajte na kocky a naložte do zmesi korenia, oleja, sójovej omáčky. Na dvoch lyžiciach oleja speňte nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridajte mäso a duste. Podľa potreby podlejte vodou a lyžicou vína. Po zmäknutí mäsa pridajte rozotretý cesnak, zvyšné korenie a poduste. Zahustite múkou a prevarte. Zdobte krúžkami cibule a čerstvej papriky. Vhodnou prílohou je zemiaková knedľa, pečivo, bezlepkové pečivo alebo aj bezlepková knedľa.
DIÉTA pri chronickej chorobe obličiek
