Informační ledvina

Nalaďte sa
Recepty

Do 60 min

Rizoto s bravčovým mäsom

Nutričné hodnoty

  • Energia 470 kcal
  • Bielkoviny 11 g
  • P (fosfor) 88,8 mg
  • K (draslík) 157,4 mg
  • Na (sodík) 125,8 mg

Čo budete potrebovať

SUROVINAMNOŽSTVO
ryža60 g
bravčové mleté mäso60 g
sterilizovaný hrášok10 g
mrkva20 g
cibuľa10 g
olej10
rasca, soľ, zelená petržlenová vňať, čierne korenie

Ako na to?

Na spenenú cibuľku pridáme mleté ​​mäso, soľ, rascu a opečieme. Mrkvu nakrájame na malé kocky. Sterilizovaný hrášok scedíme. Prebranú ryžu, mrkvu, hrášok pridáme k mäsu. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Hotové rizoto posypeme petržlenovou vňaťou.

DIÉTA pri chronickej chorobe obličiek